Broker Consulting

Management meeting speciál

25. 03. 2021

Milé kolegyně, milí kolegové,

žijeme v době, kdy jsme převážně odkázáni na online komunikaci. Principy Broker Consulting ale stále platí.Také podstata naší práce zůstává stejná; pomáháme lidem s financemi a realitami. A pomáháme našim spolupracovníkům k úspěchu. Věnujeme se náboru a zapracováváme.

Skvěle jsme se dokázali přizpůsobit novým podmínkám. Naše úsilí se odráží v rekordních výsledcích. Je naší dlouholetou tradicí oslavovat ty nejlepší z nás a inspirovat se jejich výkony.

Rádi bychom vás tímto pozvali na online Management meeting speciál, který se bude konat v úterý 30. 3. 2021 od 9:00 hodin. Proč speciál? Protože na něm slavnostně vyhlásíme nejúspěšnější spolupracovníky za rok 2020. Způsobem, který jste ještě neviděli.

Bude toho ale mnohem více. Těšte se na inspirativní příběhy a manažerské tipy, o které se opět podělí naši obchodní ředitelé. Chybět nebude ani úvodní slovo zakladatele, Petra Hrubého. A aby toho nebylo málo, role moderátora se tentokrát ujme speciální host!

Další příspěvky na téma Nezařazené

Spojení financí a realit je zárukou trvalého byznysu

„Naše franšízové pobočky mohou úspěšně vést manažeři z korporací, bývalí sportovci i absolventi vysoké školy,“ říká Radim Štantejský, manažer projektu OK POINT.

21. 11. 2022
Zobrazit více

Baví vás spolupracovat s Broker Consulting?

Dává vám naše práce smysl?
Stojíte o prohloubení spolupráce?

Spojte se se svým spolupracujícím konzultantem
a dohodněte se na dalším postupu.